Zappa, Antwerpen

29 april 2018

NF

tickets

In 2015 liet de Amerikaanse rapper NF (Nate Feuersteun) zich opmerken met zijn debuutalbum “Mansion”. Nog geen 3 jaar later pronkt zijn laatste album “Perception” bovenaan de Amerikaanse hitlijsten. Gesteund door fans in binnen- en buitenland is NF mogelijk het grootste underground succesverhaal van 2017.

Na een rondleiding door zijn gedachten op het debuutalbum “Mansion”, probeerde hij op zijn tweede album “Therapy Session” zijn hersenspinsels bloot te leggen en te confronteren met elkaar. Uiteindelijk eindigen we onze reis bij “Perception”, het verhaal van NF die opgesloten zit in zichzelf, wetende dat hijzelf de enige is die hem daaruit kan bevrijden. Met het schrijven en releasen van drie albums in hetzelfde aantal jaren, toont NF ons dat hij nog lang niet denkt aan stoppen. "Let You Down", zijn laatste single, haalde makkelijk meer dan 25 miljoen streams de eerste maand na de release en pronkt bovenaan de hitlijsten in verschillende landen.

Voorprogramma: nog te bepalen.

Normal Tickets: 22,36 euro (in voorverkoop). Verkoop start vrijdag op 9 uur.
VIP Meet & Greet Package*: 74,36 euro (enkel in voorverkoop). Verkoop start vrijdag op 9 uur.

*: Each NF VIP Meet & Greet Package includes: one (1) Normal Ticket, one (1) Meet & Greet and Photo with NF, one (1) Commemorative VIP Laminate, First Entry into the Venue (Where Available).